Aktiváld természetes öngyógyító képességed!

Aktiváld természetes öngyógyító képességed meditáció segítségével

A tanfolyam során végzett minden egyes meditációnak van egy specifikus élettani hatása.  A test éteri és fizikai energiáinak kiegyensúlyozásával és regenerálásával egyensúlyba kerül az elme, a test, a szellem hármasa. A gyakorlás során alkalmazott meditációkat egy jógázó orvos állította össze klinikai tapasztalatai alapján, ezért ezek a gyakorlatok sokkal több energiát adnak, mint bármilyen más egyszerű meditáció.

gyógyító meditáció

A különleges testtartások és mozgások variációi, különleges mantrák, légző gyakorlatok és a koncentráció egyedülálló kombinációja megváltoztatja a test fiziológiáját; nyugodt, ellazult állapotba kerül, ezzel elősegítve az öngyógyító folyamatok beindulását.

A szervezetre gyakorolt erőteljes pozitív hatások közül néhány: csökkentheti a magas vérnyomást, elősegíti a stressz hormonok termelődésének csökkenését, endorfin fokozott felszabadulása, immunrendszer erősítés.

Felszabadít a lehangoltság, fásultság érzésétől, oldja a tudatalatti félelmeket, depressziót; megelőzhető a fejfájás, beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A tanfolyam során az óra első felében alkalmanként más-más meditációt tapasztalsz, az óra második felét mélyrelaxációban töltöd.

A tanfolyam 6 alkalmas,  vasárnaponként  18-20 óra között.

Szeretettel várlak,

Andi

Comments are closed