AROMASZEÁNSZ

Szombati Aromaszeánsz  2020. január 18  szombat 15.30-16.10

Te is szivesen megismerkednél a ténylegesen 100%-ban növényi kivonatokból készült, terápiás minőségű illóolajokkal és jótékony hatásukkal?

Szeretettel invitállak 2020. január 18, szombaton 15.30-kor kezdődő illóolaj bemutatóra. Elmondom és megmutatom, hogy az alap illóolajokat hogyan és mire tudod használni, hogyan alkalmazhatod egészséged megőrzése érdekében vagy terápiás jelleggel.

Elmesélem, én hogyan ismerkedtem meg az olajokkal 😀 továbbá ötleteket kapsz mindennapos használatukra, természetes házipatika kialakítására. Az eseményen a Young Living esszenciális olajait használjuk.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a namaskarjoga@gmail.com-ra küldött jelentkezéseddel tudsz megtenni.

Helyszin: Namaskar Jógastúdió Csepel, 1214 Zrínyi utca 3

Időpont: 2020. január 18. szombat  15.30-16.10

 Ha kedvet kaptál mélyebben magadba szippantani vagy bőrödön is érezni az illóolajokat; megtudni, mi mindenre használhatod egészséged támogatása érdekében vagy hogyan használhatod jógagyakorlásod kiegészítéseként, akkor a Szombati Aromaszeánszt követő tematikus Aromaterápiás jóga workshopra is szeretettel invitállak!

Comments are closed