ASTANGA JÓGA ALAPOZÓ TANFOLYAM

A tanfolyamon az alapoktól kezdheted az Astanga jógát- az első sorozattal, a Yoga Chikitsaval, azaz a fizikai test megtisztításával.

Részletesen megismerkedsz az Astanga jógát meghatározó 4 különleges dologgal: a vinyászával, a légzéssel, a bandhákkal és a dristikkel. Megtanulod a sorozat ászanáinak sorrendjét, a helyes kivitelezésüket és egyéni igényeidnek megfelelően, helyettesítő pózokkal is megismertetlek, annak érdekében, hogy sérülésmentesen, folyamatosan fejlődhess. A tanfolyam felkészít a csoportos vezetett, vagy a reggeli Mysore típusú órákra, melyekre a tanfolyam elvégzése után bátran jöhetsz!

Ha eddig tartottál attól, hogy az astanga jóga nem neked való, ha az járt a fejedben, hogy nehéz, kemény stílus és a te testalkatod, merevséged nem alkalmas ennek a stílusnak a gyakorlásához, akkor ezt a tanfolyamot kifejezetten Neked ajánlom. Bebizonyítom Neked, hogy több vagy, mint amit gondolsz képességeidről, magadról vagy akár eddig a tükörben láttál (mert eddig csak abban hittél, amit látsz  😀  ugye? ) Egyetlen dologra van szükséged a tanfolyam elvégzéséhez, az pedig a kitartás.

Minden óra rövid elmélettel kezdődik, majd megtanulod az astangás napüdvözleteket és a vinyásza számolás jelentését. Megtapasztalod, hogy az astanga jógában nem az a fontos, hogy csili-vili precízen kitartott ászanákban fényesítsd egódat, hanem Pattabhi Jois gondolatát követve megérteni ” ha az elme csendes, az ászana helyes”

A tanfolyam 4 alkalmas, vasárnap délelőtt 9.30-11.00

Részvételi díj: 16.000 Ft  Helyed a részvételi díj befizetésével biztosíthatod.

Időpontok: 2020. szeptember 6, 13, 20, 27

Szeretettel várlak!

Namasté

JELENTKEZÉS

Comments are closed