Benned élő Guru – Jógatábor 2022. szeptember

Az idei Jógatábort az eddig megszokottól eltérőre tervezem.

Bár 2020-ban volt hasonló élmény, ám az, az akkori résztvevőknek köszönhető. Ugyanolyan idén természetesen nem lehet, ám az akkori élményekből és tapasztalatokból merítkezve, azokat továbbgondolva teszünk kisérletet idén.

Ez a tábor a jógaászanákon keresztül fogja megmutatni számodra ‘Belső vezetődet, ha úgy tetszik megmutatja saját Guruságod’

Mielőtt csóválni kezded a fejed és előtérbe helyezed az agyad a szíved helyett…és azt gondolod magadban, haha ilyen nincs…nos, akkor pont itt a helyed.

Ami várható kora reggeltől- késő estig különféle jógaórák és önismereti játékok , pranayama, yoga nidra, meditációk (tavaly összeszámoltuk, aki végigjógázta a 4 napot, az összesen 19 órát jógázott át, idén is hasonlóan fog telni) Nem kötelező minden órán részt venned, max. csúnyán nézünk majd rád, ha hiányzol 🙂

A tábor időpontja 2022. szeptember 29- október 2 Csütörtöktől vasárnapig

Kizárólag 4 napra tudsz jönni. Szállás KIZÁRÓLAG 2 fős, KÜLÖNÁGYAS szobákban.

A tábor csütörtökön 16 órakor indul az első órával ( ha kevesebb napra jönnél, akkor is be kell fizetned az egész tábordíjat ), a szállást csütörtökön 14 órától lehet elfoglalni, 16 óráig akár már igénybe veheted a wellness részleget.

Helyszín: Hotel Vesta 2251 Tápiószecső, Gyógyfürdő út 1/A

A táborra, a mély belső folyamatok miatt csak 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni a foglaló befizetési sorrendjében.

A tábor díja 4 nap 3 éjszakára svédasztalos félpanzióval (bőséges reggeli és vacsora), fürdő- wellness használattal és a jógaórákkal összesen 77.500 Ft/ fő.

Ha ebédet is szeretnél, azt a jelentkezési határidőig jelezd. Az ebéd díja 2700Ft/alkalom; így táborod díja az ebédekkel növekszik.

A foglaló 40 ezer Ft, mely esetleges lemondáskor nem jár vissza. Jelentkezési határidő június 10

A táborra túljelentkezés alakult ki, ezért ha szeretnél jönni a megadott határidőig véglegesítsd helyed a foglaló befizetésével! Csak így tudjuk a megadott tábordíjat garantálni! Megértésed köszönjük!

A tábor teljes díjának befizetése szeptember 15-ig esedékes- a táborban nem foglalkozunk pénzkezeléssel.

Foglalni személyesen a Stúdióban vagy a namaskarjoga@gmail.com -on tudsz

Szeretettel várunk!

Andi & Misi

Comments are closed