Hormonegyensúly jógával

A tanfolyam olyan ászanákra- testtartásokra helyezi a fókuszt, melyek segítik hormonrendszerünk működését. Az ászanák és pranayama, azaz a légzőgyakorlatok és az energiával való tudatos munka eredményeképp a hormontermelő mirigyek működése egyensúlyba kerülhet.

A Hormonális egyensúly tanfolyam egyes ászanáival már találkozhattál jógaóráimon, ám ilyen összeállításban még nem foglalkoztunk velük a gyakorlások során. A tanfolyamon olyan komplex gyakorlatsorokat ismerhetsz meg, melyek segítségedre lesznek az alábbi esetekben:

– mensturációs problémák/ rendszertelen, fájdalmas

– PMS

– pajzsmirigy problémák

– hormonegyensúly felborulása

– cukorbetegség

– menopauza, változókor tünetei

– ciszta, mióma, PCOS

– menstruációd több mint öt nap

– endometriózis

– szexuális vágy növelés/ harmonizálása

– fiatalság megőrzése

A tanfolyam fókusza az egyéni, otthoni biztonságos gyakorlás felépítése. A gyakorláshoz nem kell jógás előképzettség, könnyen megtanulható.

A tanfolyamot rövid elméleti előadások kísérik, bemutatok alternatív módszereket, melyek hormonrendszered támogatására szolgálhatnak, részletesen elmagyarázom, hogy az egyes gyakorlatok miért és hogyan hatnak a szervezetedre. Megismertetlek olyan szakirodalmi tudományos kutatási eredményekkel, melyek alátámasztják a gyakorlatok hatását. Beszélünk a hormonális egyensúly felborulásának lehetséges érzelmi okairól és olyan meditációkat hallgathatsz, mely támogatják testi és szellemi jólléted.

Modell: Lukács Barbara jóga aspiráns

Nem ajánlott a gyakorlás az alábbi esetekben:

-várandósság

-mell-, méh- vagy petefészekrákkal műtöttek

-nagy miómáknál

-szívbetegség, szívműtét után

-daganatos megbetegedésekkor, műtét után

Amennyiben orvosi kezelés alatt állsz vagy kezeletlen hormonproblémáid vannak, kérlek fordulj szakorvoshoz és kérd ki a véleményét arról, részt vehetsz e a tanfolyamon!

A tanfolyam 6 alkalmas, díja 38 ezer Ft. A helyek száma korlátozott, ezért csak a teljes összeg rendezésével válik véglegessé a foglalásod.

Időpontok

2022.

  • 2022. –

Más alkalom a pótlásra nincs, kérlek ezt jelentkezéskor vedd figyelembe.

Ha jelentkezéskor van érvényes stúdióbérleted, a tanfolyam díja számodra 32 ezer Ft.

A tanfolyam anyaga egymásra épül, jelentkezéskor elfogadod, hogy a Hormonjóga tanfolyamról való hiányzásod nem tudod pótolni.

JELENTKEZÉS

Kérlek, add meg a címed, amelyre a tanfolyamról szóló számlát kiállíthatom.

Jelentkezés után visszaigazoló mailt kapsz a részletekről. Jelentkezéseddel elfogadod, hogy 5 munkanapon belül kell kiegyenlítened a tanfolyami díjat, részvételed csak így biztosított; határidőben való kiegyenlítés nélkül jelentkezésed minden előzetes értesítés nélkül törlöm.

A tanfolyam elvégzésével jogosulttá válsz a Namaskar Jógastúdió – Hormonjóga zárt csoportjának tagságára. A csoportban hormonális témák, extra gyakorlatok, meditációk és más egészségmegőrzéssel, természetes életmóddal kapcsolatos ismereteket szerezhetsz.

Szeretettel várlak!

JELENTKEZÉS

Kérlek, add meg a címed, amelyre a tanfolyamról szóló számlát kiállíthatom.

A tanfolyam ismeretterjesztő előadással egybekötött jógagyakorlás, melynek nem célja betegségek ismertetése, azok gyógyítására vonatkozó információk átadása! 

Egészségügyi panaszaiddal, betegségekkel kapcsolatban minden esetben keress fel szakorvost!

A Hormonjóga tanfolyam helyszíne: Namaskar Jógaiskola Csepel, 1214 Budapest, Zrínyi utca 3. Spar felőli oldal- 10 emeletes épület aljában “kék ajtó”

Comments are closed