Chandra Krama – Holdsorozat

A Chandra Krama, vagyis a Hold sorozat egy áramló jógagyakorlat sor, mely olyan dinamikus sorozatok ellensúlyozására készült, mint az Ashtanga jóga vagy a stúdióban gyakorolt Gerincerősítő Hatha jóga.

Kötött, előre meghatározott ászanák füzére, melyek gyakorlása során fontos szerepet kap a légzés és mozgás összehangolása; helyreállítja az egyensúlyt energetikailag, pszichésen és fizikailag. Sem az életkor, sem a képességek nem befolyásolják a gyakorlást, Hölgyeknek kifejezetten ajánlott akár a nehéz napokon is. A sorozat leveszi a terhelést a vállakról és a felsőtestről, nagyobb hangsúlyt kap az alsótest, a csípő, a has. Ajánlott terhesség utáni regenerációra is.

A soroztatot Matthew Sweeney fejlesztette ki az ashtanga sorozatok kiegészítéseként, alternatív terápiás céllal. A gyakorlatsor arra ösztönzi gyakorlóját, hogy fogadja el és tisztelje azt, ami van; ahelyett, hogy valamit görcsös akarattal akarjon elérni. Segít elengedni az olyan ragaszkodást, ami már nem szolgál és arra ösztönöz, hogy felfedezd az örömöt a jógamatracon és azon kívül…

Az óra szerdánként 18.30-tól (90 perc), helyet foglalni az Időpontfoglalóban tudsz

Comments are closed