CSÍPŐNYITÁS & HÁTRAHAJLÍTÁS

Enyhítenéd a hátfájásod, javítanád a testtartásod, erősítenéd az alhast, a gátizmokat? Hétről hétre fokozatosan fejlesztjük hajlékonyságod speciális gyakorlatokkal. Egyénileg, saját képességeidre fókuszálva mutatom meg, hogyan kivitelezd a gyakorlatokat. Ha kezdő vagy, vagy akár haladó gyakorló, tudásodnak megfelelően adok alternatívát, az órai vagy akár az otthoni gyakorlásodhoz. Ha nemrég kezdtél jógázni vagy már évek óta gyakorolsz, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz unatkozni.

A 6 hét során, minden alkalommal, a gyakorlás első felében a gerincedre fókuszáló speciális gyakorlatokat végezhetsz. A foglalkozás második felében figyelmed Hanumán testtartására és más „csípőnyitó” ászanákra irányíthatod. A gyakorlást meditatív zene segíti.

Jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldök, mely minden információt tartalmazni fog. A részvételi díjat előre kell kifizetned, helyed csak így biztosított. Az órák 90 percesek. A kurzus 6 alkalma egymásra épül, ezért elköteleződést kíván Tőled heti egy alkalommal másfél órára, amikor csak magaddal foglalkozhatsz.

A kurzus díja 14.000 Ft Ha már részt vettél ezen a kurzuson korábban, kedvezményes áron tudsz jönni, ekkor 12.000 Ft. Ha a kezdő és haladó kurzuson is részt veszel és előre befizeted mindkettőt, a díj 23.000 Ft

Jelentkezni mailben tudsz:  namaskarjoga@gmail.com vagy itt:
A kurzus egyik korábbi résztvevőjének tapasztalatairól itt olvashatsz

IDŐPONTOK 

Kezdő péntekenként  18.00-19.30

2020. január 24,31 február 7,14,21,28

Haladó  péntekenként 18.00-19.30

2020.március 6, 13, 20, 27; április 17, 24

A haladó tanfolyamra csak akkor jelentkezz, ha a Kezdő tanfolyamot végigcsináltad és megbeszéltük, hogy jöhetsz. A tanfolyamon extrém gyakorlatok lesznek!

Jelentkezés namaskarjoga@gmail.com

Szeretettel várlak!

HELYSZÍN  NAMASKAR  Jógastúdió Csepel 1214 Budapest, Zrínyi utca 3.

Comments are closed