“Gyógyító” meditáció

A vezetett meditációkat fizikai, mentális, érzelmi és lelki egészség elérése érdekében végezheted. Gyógyulásra is használhatod, azonban természetesen nem helyettesíti az orvosi ellátást, de nagyon hatékony kiegészítője lehet. A meditáció nem gyógyszer, nem orvosság, azonban a vezetett mélyrelaxáció hatásait tudományos vizsgálatokkal igazolták.

“A meditáció az egyetlen olyan tevékenység, amely csökkenti a vér laktátját, ami a stressz és szorongás kiváltója.

A meditáció hatására a nyugtató hormonok szintje – melatonin és a szerotonin szint nő, a stresszhormoné – azaz, a kortizolé csökken.

A meditáció egy egyedülálló hypometabolikus állapotot teremt, amelyben az anyagcsere még pihentetőbb állapotban van, mint alváskor. Alvás közben az oxigénfogyasztás 8%-al csökken, meditáció során 10-20 százalékkal.

A hosszú távon meditálóknál 80 %-al kevesebb szívbetegséget regisztráltak, mint akik nem meditálnak

Az álmatlanságban szenvedők 75 %- a normálisan tudott aludni, ha meditált

A krónikus fájdalomban szenvedő betegek 34%-a jelentősen csökkenthette a gyógyszerszedést, amikor meditálni kezdett ”

Forrás: Cameron Stauth- Természetes gyógyerő

 

A kurzus az egyszerű relaxációs technikákon túllép: speciális légzőgyakorlatokat, egyszerű, főleg kar és kézmozgásokat, mantrákat- hangvibrációkat és különleges mentális fókuszolás technikákat kombinál.

Jelentkezni itt tudsz

A kurzus 6 hetes, vasárnaponként 18-20 óra között kerül megtartásra. Helyed kizárólag a teljes díj 18.000 Ft befizetésével biztosíthatod.

Kedvezmények: Meditáció alapkurzus résztvevőknek 10.000 Ft; aktív, a kezdés napján érvényes stúdióbérlettel rendelkezőknek 14.000 Ft

Kezdési időpont: 2018. május 27

Jelentkezés: namaskarjoga@gmail.com

 

 

 

 

Comments are closed