HATHA JÓGA KEZDŐ TANFOLYAM

A Hatha jóga ászanáinak többsége a gerinc egészségvédelmére fókuszál.

A kezdő HATHA jóga tanfolyamon 4 alkalom alatt megtanulhatod az alapvető jógapózok helyes kivitelézését és kombinálását a jógában használt légzéstechnikákkal (pranayama). Elméleti ismereteket szerzel az ászanák élettani hatásairól, tudni fogod, melyik gyakorlat mely szervedre hat, hogyan építheted fel otthoni gyakorlásod helyesen, egészségvédő módon. Mindenféle információhoz juthatsz, amelyre a csoportos jógaórákon nincs lehetőséged. Kiemelten figyelünk a gerincedre, hiszen az óvja a létfontosságú idegeket és nemegyszer okoz zavart is működésükben, hatva egészségi állapotodra.

A 4 alkalmas tanfolyam és az órák felépítése : hangolódás, elméleti ismeretek, tradicionális Surya Namaskar megtanulása, alapászanák  begyakorlása; pranayama gyakorlatok, relaxáció.

A tanfolyam során az alapoktól építünk fel hétről – hétre egy komplex egészségvédő gyakorlatsort. A tanfolyamon tanultakat jegyzet segíti.

Időpontok: 2020. augusztus 29, szeptember 5, 12, 19 szombat délelőtt 10.30-12 óráig – 4 alkalom

A tanfolyam díja 16.000 Ft Helyed a teljes összeg előrefizetésével biztosíthatod. Jelentkezésed után visszaigazoló e-mailt kapsz, részletes információkkal.

Helyszín: Namaskar Jógastúdió Csepel – 1214 Zrínyi utca 3. Spar felőli oldal

Szeretettel Várlak!

Namasté,

Andi

JELENTKEZÉS

Comments are closed