HÁTRAHAJLÍTÓ & CSÍPŐNYITÓ kezdő – haladó kurzusok

A gerinced hajlékonyságának fokozására és a csípőnyitást igénylő pózok könnyebb végrehajtásának támogatására összeállított jógatanfolyamon fejlődhetsz. Hétről hétre fokozatosan fejlesztjük hajlékonyságod speciális gyakorlatokkal. Egyénileg, saját képességeidre fókuszálva mutatom meg, hogyan kivitelezd a gyakorlatokat. Ha kezdő vagy, vagy akár haladó gyakorló, tudásodnak megfelelően adok alternatívát, mutatok trükköket az órai vagy akár az otthoni gyakorlásodhoz. Ha nemrég kezdtél jógázni vagy már évek óta gyakorolsz, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz unatkozni.

A 4 hét során, minden alkalommal, a gyakorlás első felében a gerincedre fókuszáló speciális gyakorlatokat végezhetsz. A foglalkozás második felében figyelmed Hanumán testtartására és más „csípőnyitó” ászanákra irányíthatod. A gyakorlást meditatív zene segíti.

Jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldök, mely minden információt tartalmazni fog. A részvételi díjat előre kell kifizetned, helyed csak így biztosított. Az órák 90 percesek. A minikurzus 4 alkalma egymásra épül, ezért elköteleződést kíván Tőled heti egy alkalommal másfél órára, amikor csak magaddal foglalkozhatsz. A minikurzus díja 9600 Ft

Jelentkezni mailben tudsz:  namaskarjoga@gmail.com

 

IDŐPONTOK 

Kezdő péntekentént  18.00-19.30

2019. május 3

 

Haladó  péntekenként 18.00-19.30

A tanfolyamra csak akkor jelentkezz, ha a Kezdő tanfolyamot végigcsináltad és megbeszéltük, hogy jöhetsz. A tanfolyamon extrém gyakorlatok lesznek!

2019. május 31

Jelentkezés namaskarjoga@gmail.com

Szeretettel várlak!

 

HELYSZÍN  NAMASKAR  Jógastúdió Csepel 1215 Ady Endre út 92 Budapest

 

 

 

Comments are closed