LÉGZÉS & MEDITÁCIÓ PRIVÁT TANFOLYAM

Aktiváld természetes öngyógyító képességed meditáció segítségével!

Mostantól lehetőséged van egyéni tanfolyamon részt venni, azaz ahol egyéni igényeid szerint állítom össze légzőgyakorlataid és meditációid. A tanfolyam 5 alkalmas, egyéni időbeosztásod szerint, alkalmanként 90 percben.

Az első alkalommal bevezetlek a jógalégzések- azaz a pranayama gyakorlatok világába, megismertetlek különféle gyakorlatokkal, melyeket a tanfolyam során jól be is gyakorolhatsz és felkészítenek a mélyebb gyakorlásra. Megismertetlek a légzőgyakorlatok élettani hatásaival, helyes kivitelezésével, esetleges ellenjavallataival. Megismerkedsz a meditáció fogalmával, különféle meditációs technikákkal. Igényeid, motivációd, érdeklődésednek, esetleges problémáidnak megfelelően haladunk a mélyebb felismerések, önreflexiók felé, mind meditációd, mind légzőgyakorlataid során.

A kurzus során végzett minden egyes meditációnak van egy specifikus élettani hatása.  A test éteri és fizikai energiáinak kiegyensúlyozásával és regenerálásával egyensúlyba kerül az elme, a test, a szellem hármasa.

A gyakorlások során alkalmazott meditációkat sokkal több energiát adnak, mint bármilyen más egyszerű meditáció. A különleges testtartások és mozgások variációi, a légző gyakorlatok és a koncentráció egyedülálló kombinációja megváltoztatja a test fiziológiáját; nyugodt, ellazult állapotba kerül, ezzel elősegítve az öngyógyító folyamatok beindulását.

A szervezetre gyakorolt erőteljes pozitív hatások közül néhány: csökkentheti a magas vérnyomást, elősegíti a stressz hormonok termelődésének csökkenését, endorfin fokozott felszabadulása, immunrendszer erősítés.

Felszabadít a lehangoltság, fásultság érzésétől, oldja a tudatalatti félelmeket, depressziót; megelőzhető a fejfájás, beindítja az öngyógyító folyamatokat. A tanfolyam során az óra első felében alkalmanként más-más mozgásos meditációt tapasztalsz, az óra második felét vezetett meditációval vagy Jóga Nidrában töltöd.

Jelentkezni az egyéni tanfolyamra a +36 70 7733023-as telefonszámon vagy a namaskarjoga@gmail.com-ra írt mailben tudsz. Az egyéni 5 alkalmas tanfolyam ára 24.000Ft, melyet előrefizetéssel tudsz rendezni. Az 5 alkalom időpontjait előre egyeztetjük, egy alkalmat van lehetőséged átfoglalni.

Az egyéni órák helyszíne Csepel, Namaskar Jógastúdió 1214 Zrínyi utca 3.

Szeretettel várlak! Namasté Andi

Lehetőséged van a meditáció és pranayama gyakorlatok jógafilozófiai hátterének megismerésére, ám ha van kedved keleti filozófiáktól mentesen is kezdheted a gyakorlást. Ehhez izelítőt a #nyugalomneked FB csoportban kaphatsz és meditációkat hallgathatsz YouTube csatornámon.

Comments are closed