Schwarzenberger Kati

Schwarzenberger Katalin vagyok, gyermek és felnőtt jóga oktató. 2015-óta jógázom, és az azóta eltelt idő során rengeteg pozitív változást hozott számomra a jóga. Fizikailag és lelkileg is egyensúlyban tart, és segít, hogy a hétköznapok eseményeit könnyebben dolgozzam fel.

A gyermeki lét örömét, játékosságát és mozgás igényét sokszor háttérbe szorítják a feladatok, amik egy iskolást terhelnek. Pedig az a gyermek, aki megélheti szabadon az élet felhőtlen oldalát, könnyebben fogja a feladatokat is teljesíteni.

Óráimon a gyerekek a Jóga-Móka módszerével találkozhatnak, melyet Csíki Mariann hozott létre, hogy minél több gyermekhez eljuthasson a mozgás, fejlődésre gyakorolt jótékony hatása. Mesés, játékos bevezetés ez a jógába, melyben a gyermek kalandokon keresztül, játszva épülhet testileg, lelkileg, érzelmileg. Megismerkedik a felnőtt jóga testtartások alapjaival, megtapasztalja a saját teste működését, javul a koncentrációja, erősödik az idegrendszere, oldódik a felhalmozódott feszültség.

Mint anya és oktató szeretném, ha minél több gyermek megtapasztalhatná a jóga jótékony hatásait, és elmerülhetne önmaga megismerésében. Ebben nyújtok segítséget a vidám és önfeledt közösen eltöltött óráimon.

Az órákra 7-10 éves kisiskolásokat várok.

Órák kedden és pénteken  16.30-17.15

Bejelentkezés szükséges

Szeretettel várlak!

gyermekjóga 7-11 éveseknek

Comments are closed