YIN JÓGA

Szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor nem kell belefeszülni a dolgokba, csak hagyni, hogy magától történjen meg az, aminek meg kell történnie? Ha ott legbelül igennel feleltél, akkor most lehetőséged van…

a Yin jóga egy meditatív, befelé figyelést elősegítő jógastílus, mely a testedben lévő energiapályákra, azaz a meridiánokra fókuszál, biztosítva ezzel az energia zavartalan áramlását.

Az órán kevés 6-8 gyakorlatot végzünk, minden pózt sokáig, akár 8-10 percig is kitartva; ezáltal elősegítjük az ízületeket védő izmok ellazulását, mellyel megelőzhetőek az ízületi bemerevedések, serkentődik az izületi folyadéktermelés, megelőzhető az ízületek és csontok kopása, csökkenthető a csontok összenövési hajlama.

Az  ellazulást meditatív zene segíti, az órát Jóga Nidra (vezetett mélyrelaxáció) zárja.

A gyakorláshoz semmilyen jógás előképzettség nem szükséges, az erőlködésmentes létezést, a valódi ellazulást tapasztalhatod meg.

Csoportok és időpontok

Helyed a tanfolyam díjának 16.000Ft befizetésével foglalhatod le. Ha idén már részt vettél valamelyik tanfolyamon, akkor a tanfolyam díja számodra 14.000Ft, ha alkalmanként csatlakozol 3.000Ft/alkalom.

Jelentkezésed után visszaigazoló mailben küldöm a részletes információkat.

Jelenleg nincs induló csoport!

Ha szeretnél értesítést induló tanfolyamokról,

eseményekről, itt tudsz feliratkozni!

Namasté

Comments are closed