Chandra jóga- hormonegyensúly

CHANDRA JÓGA

hormonegyensúly jógával

A tanfolyam a tradicionális hatha jóga elemeiből építkezve olyan ászanákra- testtartásokra helyezi a fókuszt, melyek segítik hormonrendszerünk működését. Az ászanák és pranayama, azaz a légzőgyakorlatok és az energiával való tudatos munka eredményeképp a hormontermelő mirigyek működése egyensúlyba kerülhet.

A Chandra jóga egyes ászanáival már találkozhattál jógaóráimon, ám ilyen összeállításban még nem foglalkoztunk velük a gyakorlások során. A tanfolyamon olyan komplex gyakorlatsorokat ismerhetsz meg, melyek segítségedre lesznek az alábbi esetekben:

– mensturációs problémák/ rendszertelen, fájdalmas

– PMS

– pajzsmirigy problémák

– hormonegyensúly felborulása

– cukorbetegség

– menopauza, változókor tünetei

– ciszta, mióma, PCOS

– menstruációd több mint öt nap

– endometriózis

– szexuális vágy növelés/ harmonizálása

– fiatalság megőrzése

A tanfolyam fókusza az egyéni, otthoni biztonságos gyakorlás felépítése. A gyakorláshoz nem kell jógás előképzettség, könnyen megtanulható.

Modell: Lukács Barbara jóga aspiráns

Nem ajánlott a gyakorlás az alábbi esetekben:

-várandósság

-mell-, méh- vagy petefészekrákkal műtöttek

-nagy miómáknál

-szívbetegség, szívműtét után

-daganatos megbetegedésekkor, műtét után

A tanfolyam 5 alkalmas, díja 23 ezer Ft. A helyek száma korlátozott, ezért csak a teljes összeg rendezésével válik véglegessé a foglalásod.

A tanfolyam anyaga 5 alkalom. Más alkalom a pótlásra nincs, kérlek ezt jelentkezéskor vedd figyelembe.

Ha részt vettél 2020-ban bármelyik tanfolyamon vagy van érvényes bérleted, a tanfolyam díja számodra 19 ezer Ft.

Időpontok: 2021- 5 alkalom, szombaton délelőtt 10.15-11.45-ig

A tanfolyam anyaga egymásra épül, jelentkezéskor elfogadod, hogy a Hormonjóga tanfolyamról való hiányzásod nem tudod pótolni.

A tanfolyam elvégzésével jogosulttá válsz a Namaskar Jógastúdió – Hormonjóga zárt csoportjának tagságára. A csoportban hormonális témák, extra gyakorlatok, meditációk és más egészségmegőrzéssel, természetes életmóddal kapcsolatos ismereteket szerezhetsz. A tanfolyam végeztével részt vehetsz a Hormonjóga workshopon, közös gyakorlásokon, ahol más, további gyakorlatsorokat, egyénre szabott tanácsokat is kaphatsz.

Szeretettel várlak!

A tanfolyam része a Chandra Jógaprogram sorozatnak, melynek célja

– elkísérni a belső világodhoz vezető úton, a jóga fizikai gyakorlatain túl

– pozitív élményhez juttatni életedben, segít jobban érezni magad egyszerű, ám mélyreható jógikus technikákkal  (légzés, ászana, meditáció)

A tanfolyam ismeretterjesztő előadással egybekötött jógagyakorlás, melynek nem célja betegségek ismertetése, azok gyógyítására vonatkozó információk átadása! 

Egészségügyi panaszaiddal, betegségekkel kapcsolatban minden esetben keress fel szakorvost!

A Hormonjóga tanfolyam helyszíne: Namaskar Jógaiskola Csepel, 1214 Budapest, Zrínyi utca 3. Spar felőli oldal- 10 emeletes épület aljában “kék ajtó”

Comments are closed