Csípőnyitás & Hátrahajlítás

Enyhítenéd a hátfájásod, javítanád a testtartásod, erősítenéd az alhast, a gátizmokat? Hétről hétre fokozatosan fejlesztjük hajlékonyságod speciális gyakorlatokkal. Egyénileg, saját képességeidre fókuszálva mutatom meg, hogyan kivitelezd a gyakorlatokat. Ha kezdő vagy, vagy akár haladó gyakorló, tudásodnak megfelelően adok alternatívát, az órai vagy akár az otthoni gyakorlásodhoz. Ha nemrég kezdtél jógázni vagy már évek óta gyakorolsz, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz unatkozni.

A 6 hét során, minden alkalommal, a gyakorlás első felében a gerincedre fókuszáló speciális gyakorlatokat végezhetsz. A foglalkozás második felében figyelmed Hanumán testtartására és más „csípőnyitó” ászanákra irányíthatod. A gyakorlást meditatív zene segíti.

Jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldök, mely minden információt tartalmazni fog. A részvételi díjat előre kell kifizetned, helyed csak így biztosított. Az órák 90 percesek. A kurzus 6 alkalma egymásra épül, ezért elköteleződést kíván Tőled heti egy alkalommal másfél órára, amikor csak magaddal foglalkozhatsz.

A kurzus díja 21.000 Ft Ha már részt vettél ezen a kurzuson korábban bármikor vagy van érvényes stúdióbérleted, kedvezményes áron tudsz jönni, ekkor 16.000 Ft.

JELENTKEZÉS

Kérlek, add meg a címed, amelyre a tanfolyamról szóló számlát kiállíthatom.

A kurzus egyik korábbi résztvevőjének tapasztalatairól itt olvashatsz

IDŐPONTOK 

Péntekenként 18.00-19.30

2021. október 8, 15, 22; november 5, 12, 19

Jelentkezés után visszaigazoló mailt kapsz a részletekről. Jelentkezéseddel elfogadod, hogy 5 munkanapon belül kell kiegyenlítened a tanfolyami díjat, részvételed csak így biztosított; határidőben való kiegyenlítés nélkül jelentkezésed minden előzetes értesítés nélkül törlöm.

Szeretettel várlak!

HELYSZÍN  NAMASKAR  Jógastúdió Csepel 1214 Budapest, Zrínyi utca 3.

JELENTKEZÉS

Kérlek, add meg a címed, amelyre a tanfolyamról szóló számlát kiállíthatom.

Comments are closed