MEDITÁCIÓ (alap) KURZUS

-Képesek vagyunk figyelmünket egyetlen dologra koncentrálni? Mire lehet ez jó? Akkor most hogyan is kell meditálni? – imaginálok, vizualizálok vagy relaxálok, talán meditálok?

A hatszor 2 órás foglalkozáson megismerkedünk a fenti fogalmak jelentésével; megfigyeljük tudatunk állapotát, csendesítjük gondolataink hullámzását. Különféle meditációs technikák elsajátításával megtapasztaljuk a legbelsőbb nyugalmat, a béke és csend állapotát. Harmóniába kerülünk önmagunkkal, rendszeres gyakorlással kiegyensúlyozottá válunk, elérve a belső boldogságot. Kellemes környezetben, a csoport energiájának segítségével sajátíthatod el a tudatos ellazulás és a meditáció fajtáit, fokozatait. Szeretetteljes közegben töltődhetsz fel, hogy újult erővel végezd mindennapi tevékenységeid.

A kurzus különféle hagyományvonalakból, legegyszerűbb alapszintű technikákból merít és ad tapasztalást, továbbá impulzust adhat bevezetődni magasabb szintű, illetve valamilyen hagyományvonalat követő gyakorlás felé.

A tanfolyam megkezdéséhez semmilyen jógás előképzettségre nincs szükséged; kizárólag egészséges fizikumra és idegrendszerre (tehát nem állsz pszichológiai, pszichiátriai kezelés, gyógyszeres kúra alatt, nem használsz tudatmódosító szereket) Amennyiben aktív meditáló vagy, a kurzus valószínűleg nem fog megvilágosodást hozni számodra.

A tanfolyam elvégzése feltétel azok számára, akik szeretnék elvégezni a -Meditáció haladó kurzust és nem végeznek rendszeresen (minimum heti 2-3 alkalommal, legalább fél éve igazolhatóan)  fizikai testre ható jógagyakorlatokat.

A kurzus hat, majdnem egymást követő vasárnap, alkalmanként 18.00-20.00 óra között kerül megtartásra.

 

A kurzus teljes ára 18.000 Ft. Aktív, a kezdés napján stúdióbérlettel rendelkezőknek a kurzus díja 13.000 Ft, egyéb a stúdióban Meditációs kurzust végzetteknek 10.000 Ft.  Helyed a teljes összeg előrefizetésével biztosíthatod.

Jelentkezni Fb üzenetben vagy a namaskarjoga@gmail.com címen tudsz.

Szeretettel várlak!

Andi

 

Comments are closed