MEDITÁCIÓK

Az első Meditációs alapkurzuson fogalmazódott meg az igény arra, hogy legyen állandó vasárnap esténként látogatható foglalkozás. A kérésnek eleget téve a különféle meditációs technikákat csokorba gyűjtve 6 hetes kurzusokon vehetsz részt. A kurzusok mindig más-más témára épülnek, azonban a 6 alkalom szorosan összefügg és elköteleződést kíván. A kezdés után folyamatba becsatlakozni nem lehet.

Gyógyító meditációk

A következő kurzus témája a gyógyulás. Fizikai és lelki problémákból való gyógyulásodat segítő mélyrelaxációba merülhetsz, továbbá az aktív meditációs technikák közé tartozó gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg. A kurzusra bárki jelentkezhet…

A kurzusról bővebben itt olvashatsz

Kezdési időpont:  (jelenleg nincs időpont)     JELENTKEZEM

 

Meditáció (alap)  kurzus – 6 alkalom

-Képesek vagyunk figyelmünket egyetlen dologra koncentrálni? Mire lehet ez jó? Akkor most hogyan is kell meditálni? – imaginálok, vizualizálok vagy relaxálok, talán meditálok?

A kurzusról bővebben itt olvashatsz

Kezdési időpont:  (jelenleg nincs időpont)    JELENTKEZEM

Meditáció (haladó) kurzus – 6 alkalom

A kurzus az alaptanfolyam folytatása. A foglalkozásokon magasabb szintű meditációs technikákat végzünk, melyek megértéséhez jógás előképzettség szükséges, ami azt jelenti, hogy legalább minimum 6 hónapja heti 2-3 jógaórát kell tapasztalnod, illetve az alapkurzust el kell végezned. (kivéve, ha a stúdióban jógázol rendszeresen)

 

Kezdési időpont: 2019. (jelenleg nincs időpont)    JELENTKEZEM

Comments are closed