YIN JÓGAÓRA SOROZAT

„Az életben szükséged van az egyensúly megteremtésére. Minden mélységből van felfelé vezető út, minden külsőségből van befelé…a jóga egyensúlyt teremt. Ha csak a jóga yang formáját gyakorlod, itt az ideje, hogy a yin-t is megismerd…”

A Yin jóga egy lassú tempójú gyakorlás, az ászanákat hosszabb ideig 5-8 percig tartjuk ki. Az ászana sorozatok célja a test finomfizikai csatornáinak stimulálása, melyeket a kínai orvoslásban meridiánoknak, a Hatha jógában nádiknak hívnak.

A 6 alkalom során többek között a vesemeridiánra, a gyomormeridiánra ható sorozatokat is végzünk. A gyakorlás során tudatosítjuk a felbukkanó érzelmeket, dolgozunk a félelmek feloldásán, a túlzott aggodalmaskodáson és más tapasztalásokon.

A Yin jóga pózok hatnak az inakra, a fasciákra, az ízületekre.

A Yin jóga az ászanagyakorlás meditatív megközelítése, célja a belső csend megélése és az Univerzális, egymással összekapcsolódó minőség felfedezése.

A gyakorláshoz nincs szükséged jógás előképzettségre, az erőlködésmentes létezést, a valódi ellazulást tapasztalhatod meg.

Helyszín: Namaskar Jógastúdió Csepel. 1214 Zrínyi utca 3.

Időpontok: 2020. július 10, 17, 24, 31. augusztus 7, 14 péntekenként 18 órától

Helyed a részvételi díj előrefizetésével biztosíthatod, mely 16.000 Ft. Ha 2020-ban már részt vettél valamelyik tanfolyamOMon vagy van érvényes stúdióbérleted, kedvezményes áron vehetsz részt a tanfolyamon, ami 14.000 Ft

Szabad helyek függvényében alkalmanként is becsatlakozhatsz az órákra, 3000Ft/ alkalom.

Jelentkezés: namaskarjoga@gmail.com

Comments are closed