LÉGZÉS & MEDITÁCIÓ KURZUS

Képesek vagyunk figyelmünket egyetlen dologra koncentrálni? Mire lehet ez jó? Akkor most hogyan is kell meditálni? imaginálok, vizualizálok vagy relaxálok, talán meditálok?

A hatszor 1,5 órás foglalkozáson megismerkedünk a fenti fogalmak jelentésével; megfigyeljük tudatunk állapotát, csendesítjük gondolataink hullámzását. Különféle meditációs technikák elsajátításával megtapasztaljuk a legbelsőbb nyugalmat, a béke és csend állapotát. Harmóniába kerülünk önmagunkkal, rendszeres gyakorlással kiegyensúlyozottá válunk, elérve a belső boldogságot. Kellemes környezetben, a csoport energiájának segítségével sajátíthatod el a tudatos ellazulás és a meditáció fajtáit, fokozatait. Szeretetteljes közegben töltődhetsz fel, hogy újult erővel végezd mindennapi tevékenységeid.

A kurzus különféle hagyományvonalakból, legegyszerűbb alapszintű technikákból merít és ad tapasztalást, továbbá impulzust adhat bevezetődni magasabb szintű, illetve valamilyen hagyományvonalat követő gyakorlás felé.

A tanfolyam megkezdéséhez semmilyen jógás előképzettségre nincs szükséged; kizárólag egészséges fizikumra és idegrendszerre (tehát nem állsz pszichológiai, pszichiátriai kezelés, gyógyszeres kúra alatt, nem használsz tudatmódosító szereket, nem történt a közelmúltban tragédia, negatív esemény veled vagy közvetlen környezetedben ami még hatással lehet rád) Amennyiben aktív meditáló vagy, a kurzus valószínűleg nem fog megvilágosodást hozni számodra.

A tanfolyam bevezetés azok számára is, akik még nem végeznek a fizikai testre ható jógagyakorlatokat. A légzés és meditáció gyakorlatok között, a test élénkítésére egyszerű jógagyakorlatokat is fogunk végezni.

Akik már végeztek ilyen tanfolyamot, azoknak az első órák fognak csak ismerősnek tűnni. Az előző kurzusok anyagához képest, sokkal több jógikus légzéstechnikát fogunk gyakorolni és mélyebben megismerkedünk a légzés és meditáció kapcsolatával.

A kurzus során végzett minden egyes meditációnak van egy specifikus élettani hatása.  A test éteri és fizikai energiáinak kiegyensúlyozásával és regenerálásával egyensúlyba kerül az elme, a test, a szellem hármasa.

A különleges testtartások és mozgások variációi, a légző gyakorlatok és a koncentráció egyedülálló kombinációja megváltoztatja a test fiziológiáját; nyugodt, ellazult állapotba kerül, ezzel elősegítve az öngyógyító folyamatok beindulását.

A szervezetre gyakorolt erőteljes pozitív hatások közül néhány: csökkentheti a magas vérnyomást, elősegíti a stressz hormonok termelődésének csökkenését, endorfin fokozott felszabadulása, immunrendszer erősítés.

Felszabadít a lehangoltság, fásultság érzésétől, oldja a tudatalatti félelmeket, depressziót; megelőzhető a fejfájás, beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A tanfolyam során az óra első felében alkalmanként más-más mozgásos meditációt tapasztalsz, az óra második felét vezetett meditációval töltöd. A kurzus kizárólag ismeretterjesztő oktatás, nem célja betegségek megelőzésére, sem gyógyítása.

A tanfolyam 6 alkalmas , hiányzás esetén pótlásra/ óra vagy tanfolyamcserére nincs lehetőség!

Időpont: 2022. november 6,13,20,27 december 4,11

vasárnaponként 17.30-19.00

Helyed a kurzus díjának 38.000 Ft befizetésével biztosíthatod. Aktív, a kezdés napján stúdióbérlettel rendelkezőknek, vagy bármelyik előző években tanfolyamot már végzetteknek 30.000 Ft. 

Helyed a teljes összeg előrefizetésével biztosíthatod.
A helyek száma korlátozott, foglalás befizetési sorrendben.

Szeretettel várlak Namasté, Andi

JELENTKEZÉS

Kérlek, add meg a címed, amelyre a tanfolyamról szóló számlát kiállíthatom.

Comments are closed.