JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

A Namaskar Jógaoktató képzésen a jóga integrált megközelítést tanítom, ami azt jelenti, hogy a jógát a szőnyegen túlra is kiterjesztjük. A képzés személyes kontaktórái során és a házi feladatok végzése közben a jógaoktató jelöltek megtapasztalhatják a klasszikus Hatha jógarendszer hatásait, miközben arra inspirálom őket, hogy a jóga minden ága, például a Raja jóga, a Karma jóga gyakorlatait integrálják a mindennapi életükbe.

A bölcsességre, a tudásra és különféle erőforrásokra támaszkodunk többféle jóga hagyományból. Az Ashtanga jóga, Kundalini jóga és a Yin jóga gazdagítják a közös gyakorlások élményét és segítenek elmélyíteni annak megértését, hogy mi a klasszikus HATHA jóga és hogyan kapcsolódik a modern jógastílusokhoz.

A képzés magában foglalja:

• Jóga filozófia és pszichológia

• 108+ ászana végrehajtás, instruálás, élettani hatásuk

• Jógasorozatok összeállításának alapelvei

• Ászana igazítás

• Pranayama

• Mantra és meditáció

• Anatómia és fiziológia

• Gerinc tudatosság és gyakorlatok a gerinc egészségének védelmére

• Tanítási készségek, kommunikációs készségek, saját hangod megtalálása

• Otthoni gyakorlás felépítése

• Jóga speciális alkalmazásai

 • A szabadság útja- Bhakti, Karma és Raja jóga gyakorlatok

A képzés csoportos foglalkozásokból, egyéni feladatokból, otthoni gyakorlati részből áll, hogy tovább fejleszthesd ismereteid és megértésed, mint tanár. A házi feladat egy állandó otthoni gyakorlat, összpontosítást, önálló munkát igényel Tőled. A házi feladatokat írásban készíted el; a képzésen elhangzottakra és a kötelező olvasmányokra, továbbá önálló kutatómunkára alapozva. A házi feladatok elkészítése 20 órát vesz igénybe. A 180 órás képzéssel együtt ez a 200 órás tanúsítvány megszerzésének feltétele. Felhívom figyelmed, hogy az otthoni gyakorlat a képzés lényeges része, kötelezően elkészítendő és  benyújtandó feladat a képzés folyamán, előre egyeztetett határidőre.

A képzés és a házi feladatok elvégzése után a résztvevők a tanfolyam végén, sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után megkapják a Yoga Alliance International 200 órás Jógaoktatató tanúsítványát, mely Nemzetközi Jógaoktató képesítést jelent.

Jelentkezési feltételek: Legalább fél éves igazolható rendszeres (min. heti 2 alkalom) jógagyakorlás Motiváció a tudás fejlesztéséhez és elmélyítéséhez, elkötelezettség a tanulás iránt Magas önfegyelem az otthoni gyakorláshoz és tanuláshoz

Kezdés: 2020. november 29 vasárnap 8.00 – 17.00

Befejezés: 2021. december

Időbeosztás: havonta 2 hétvégi nap (szombat és/vagy vasárnap)

A tanfolyam díja: egyösszegben 265 ezer Ft+ 100EUR – részletfizetéssel 295 ezer Ft+100EUR – max. 3 részletben.

JELENTKEZÉS

A tanfolyamon résztvevő nevét add meg
Kérlek add meg azt a címet, melyre a számlát kéred! Enélkül jelentkezésed nem tudom fogadni.
Jelentkezésedről visszaigazoló email-t és díjbekérőt kapsz. Ezen az úrlapon csak egy tanfolyamot tudsz jelölni, ha több tanfolyamra jelentkezel, az űrlapot ismételten ki kell töltened.

Jelentkezési határidő: 2020. november 25.

Esetleges járványhelyzet miatt az oktatás zoom-on, online formában zajlik. A tanfolyam során a hiányzások maximum óraszáma 8 óra. Pótlási lehetőség maximum 2 alkalom, melynek díja 16 ezer Ft/alkalom, ennél több hiányzás esetén csak egy következő tanfolyamon van lehetőség pótolni vagy folytatni a tanulmányokat.

Vidéki jógaoktató jelöltek a kötelező óralátogatásokat a Namaskar Jógastúdió éves táborában tudják teljesíteni.

Comments are closed