LÉGZÉS & MEDITÁCIÓ KURZUS

Képesek vagyunk figyelmünket egyetlen dologra koncentrálni? Mire lehet ez jó? Akkor most hogyan is kell meditálni? imaginálok, vizualizálok vagy relaxálok, talán meditálok?

A hatszor 1,5 órás foglalkozáson megismerkedünk a fenti fogalmak jelentésével; megfigyeljük tudatunk állapotát, csendesítjük gondolataink hullámzását. Különféle meditációs technikák elsajátításával megtapasztaljuk a legbelsőbb nyugalmat, a béke és csend állapotát. Harmóniába kerülünk önmagunkkal, rendszeres gyakorlással kiegyensúlyozottá válunk, elérve a belső boldogságot. Kellemes környezetben, a csoport energiájának segítségével sajátíthatod el a tudatos ellazulás és a meditáció fajtáit, fokozatait. Szeretetteljes közegben töltődhetsz fel, hogy újult erővel végezd mindennapi tevékenységeid.

A kurzus különféle hagyományvonalakból, legegyszerűbb alapszintű technikákból merít és ad tapasztalást, továbbá impulzust adhat bevezetődni magasabb szintű, illetve valamilyen hagyományvonalat követő gyakorlás felé.

A tanfolyam megkezdéséhez semmilyen jógás előképzettségre nincs szükséged; kizárólag egészséges fizikumra és idegrendszerre (tehát nem állsz pszichológiai, pszichiátriai kezelés, gyógyszeres kúra alatt, nem használsz tudatmódosító szereket, nem történt a közelmúltban tragédia, negatív esemény veled vagy közvetlen környezetedben ami még hatással lehet rád) Amennyiben aktív meditáló vagy, a kurzus valószínűleg nem fog megvilágosodást hozni számodra.

A tanfolyam bevezetés azok számára, akik szeretnék elvégezni a -Chandra Meditáció haladó (2020. novemberétől) kurzust és nem végeznek rendszeresen (minimum heti 2-3 alkalommal, legalább fél éve igazolhatóan)  fizikai testre ható jógagyakorlatokat.

A kurzus során végzett minden egyes meditációnak van egy specifikus élettani hatása.  A test éteri és fizikai energiáinak kiegyensúlyozásával és regenerálásával egyensúlyba kerül az elme, a test, a szellem hármasa.

A különleges testtartások és mozgások variációi, a légző gyakorlatok és a koncentráció egyedülálló kombinációja megváltoztatja a test fiziológiáját; nyugodt, ellazult állapotba kerül, ezzel elősegítve az öngyógyító folyamatok beindulását.

A szervezetre gyakorolt erőteljes pozitív hatások közül néhány: csökkentheti a magas vérnyomást, elősegíti a stressz hormonok termelődésének csökkenését, endorfin fokozott felszabadulása, immunrendszer erősítés.

Felszabadít a lehangoltság, fásultság érzésétől, oldja a tudatalatti félelmeket, depressziót; megelőzhető a fejfájás, beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A tanfolyam során az óra első felében alkalmanként más-más mozgásos meditációt tapasztalsz, az óra második felét vezetett meditációval töltöd. A kurzus kizárólag ismeretterjesztő oktatás, nem célja betegségek megelőzésére, sem gyógyítása.

A tanfolyam 6 alkalmas

Idópont: 2020.szeptember 6,13,20,27 október 11,18 vasárnap 17.30-19.00

Helyed a kurzus díjának 21.000 Ft befizetésével biztosíthatod. Aktív, a kezdés napján stúdióbérlettel rendelkezőknek, vagy 2020-ban bármelyik tanfolyamot már végzetteknek 17.000 Ft. 

Helyed a teljes összeg előrefizetésével biztosíthatod.
A helyek száma korlátozott, foglalás befizetési sorrendben.

Szeretettel várlak Namasté, Andi

JELENTKEZÉS

Comments are closed